StandWell Bæltet

Standwell™ gør arbejdet nemmere.

StandWell™

Med Standwell™ bæltet halveres arbejdstiden brugt på hver so, og skaber dermed mere effektivitet som bliver afspejlet på din bundlinje.

På Hjøllund, hvor der var over 100 insemineringer af søer og polte om dagen, var tiden inde til at prøve noget af der fandtes på markedet, til hjælp ved inseminering, da vi følte vi brugte for mange timer i løbeafdelingen. Efter at have testet et par løbe bælter med velcrobånd , fik vi sat dem i produktion. Det nye løbebælte kaldte vi Standwell™. Standwell™ inseminerings bæltet er lavet så den både kan bruges til poser og flasker. I testperioden bemærkede vi, at Standwell™ også var rigtig god til polte. Ydermere kunne vi se at farings procenten var stigende. Inden vi begyndte at bruge løbebælterne, kunne vi godt finde på, at trykke på sæd flaskerne,for at få det til at gå hurtigere. Vi følte os stresset af, at den næste so stod klar, eller soen tog for lang tid om at tømme flasken. Nu hvor vi bruger Standwell™ løbebælter får soen den tid den skal bruge, om det så tager 15 min. Vi nedskærer arbejdstiden med 50 % , som jo nemt kan bruges andre steder i stalden. Standwell™ inseminerings bæltet er meget solidt, nem at sætte på soen / polten. På Hjøllund har de holdt i over 3 år, det er kun klemmen som skal udskiftes. Bliver Standwell™ løbebæltet beskidt kan den vaskes i vaskemaskinen.

På Hjøllund siger medarbejdere:

Jeg kunne ikke forestille mig at inseminere uden brug af et Standwell™ løbebælte.

 

Kig med her og se hvor let det går.

 

Kunne du tænke dig at se, sorte tal på bundlinjen gladere og mere effektive medarbejdere? Så giv os kald, vi er meget flinke:)

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Digg
  • Reddit
  • RSS Feed
  • StumbleUpon
  • Twitter