Varmelamper er på vej ud af markedet.

Griselamper og Varmelamper

varmelampen bliver skiftet ud med Aniheater, Den gamle glødetråds lampe takker af.

Varmelamper og griselamper er på vej ud af markedet – Til fordel for Aniheater™ – Griselamper er en usikker varmekilde, hvorimod Aniheater™, er en solid og sikker varmekilde. Griselamper har en hård varme, som er usund for de små grise, i forhold til Aniheater™ som har en blød varme. Griselamper har kun en lille cirkel af varme. Aniheater™ spreder varme via den patenterede parabol. Se blandt andet artiklen om Termografien bag. Griselamper og glødepærer er ikke holdbare og kan ikke vaskes. Aniheater™ kan højtryksrenses og har opnået kvalitetsstemplet IPX9K.

Aniheater™ består af et lavtemperatur varmelegeme med en reflektor i rustfrit stål. Aniheater™ monteres over dyrene og holder dyrene varme, præcis som traditionelle varmelamper. Forskellen er at Aniheater™ spreder varmen bedre, og har et lavt varmetab fra bagsiden. Al energien bliver derfor omsat til varme til dyrene. Den specielle udformning af varmelegemet og reflektoren gør, at Aniheater™ har en lavere overfladetemperatur, som dermed er mere sund, og giver mere plads til flere dyr.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Digg
  • Reddit
  • RSS Feed
  • StumbleUpon
  • Twitter