17 grunde til at vælge aniheater

Landmænd fra vores referenceliste fortæller, hvorfor de har skiftet de gamle griselamper ud til fordel for Aniheater.

 1. Sikkerheden-  Landmænd har oplevet flere gange at de gamle griselamper har været ved at sætte ild til stalden, hvis grisene skubber til lampen , og pga. glødepæren har den en varm kerne som kan brænde hul i hulen. Aniheater er derimod nem at montere, så den sidder sikkert og godt. 
 2. Solid – Landmænd er trætte af at komme ud i stalden, og opleve at der ingen varme er ved de små grise, pga. en sprungen glødepære i flere griselamper, eller en mørnet fatning i flere griselamper.
 3. Social – Minkavlere kunne straks se, at de små hvalpe fik mere plads under Aniheater. Aniheater spreder varmen meget bedre, som man kan se på teromgrafi billederne . Aniheater har en meget dejlig blød varme, som er godt til mink pelsen, i stedet for den hårde varme som griselamper giver.
 4. – Fugtigheden – Hundekennel ejere oplever, at der nu ikke mere er fugt på vinduerne, efter han har skiftet til Aniheater. Da han brugte griselamper ,var det ubehageligt at komme ind i rummene, da der var en høj fugtighed i luften, som kommer fra den høje varme, som glødepæren afgiver, ned på hundehvalpene. Den høje fugtighed kunne også udvikle eksem i ørene på hvalpene.
 5. Vedligeholdsfri – Landmænd ser store fordele ved at skifte til Aniheater – før brugte han meget tid til at flytte rundt med griselamper – griselamper og glødepærer gav meget reparations tid på værkstedet, med sprungne pærer, overbidte ledninger og sokler der gik itu i de gamle griselamper. Aniheater er nem at montere. Der er 1 års garanti på Aniheater.
 6. Højtryksrenses – Landmænd er glad for at Aniheater kan højtryksrenses, specielt i sygestier og klimastalde, hvor der er ekstra brug for renlighed og god hygiejne. Gamle griselamper klarer sig dårligt i klimastalde, med de større grise.
 7. Strømbesparende – Du sparer helt op til 50% i strøm, det kan mærkes på bundlinjen. Det gør din virksomhed mere “grøn”.
 8. Styrebox / ½ hel  kontakt – Landmænd ser store besparelser, hvor han kan slå strømmen på ½ kraft, når grisene er klar . Gamle griselamper med spareknap sparer på varmen, men ikke strømforbruget. Så med Future Famings styrebox spares der også en del Co2 udslip.
 9. Strålevarmen – en mand med rasehøns er glad for Aniheater, da han bare kan lade den hænge i den ønskede afstand fra kyllingerne, og lade den blive . Griselamper er svære at få til at hænge i den rigtige afstand .
 10. Robust – Landmænd der ikke vasker i stalden, og ikke flytter griselamper, oplever alligevel glødepærer springe. Derimod ka Aniheater holder til det hele.
 11. Kalvehus – Norske landmænd er glade for Aniheater i deres kalvehuse – Aniheater kan tåle fugten, det kan gamle griselamper ikke. Aniheater modvirker diare´ hos kalvene.
 12. Jævn strøm – I Rusland hvor der er en ujævn strøm , er det godt med Aniheater , det betyder ikke noget at strømmen veksler, Future Farming`s styrebox er også en god løsning i Rusland. Glødepærer / griselamper holder ikke til vekselstrøm.
 13. Holdbarheden –Landmænd er glade for at Aniheater er testet igennem flere år hos erfarne landmænd. Future Farming giver et års garanti – i teststalden virker Aniheater stadig efter 3 år. Det er der ikke mange gamle griselamper / glødepærer der gør.
 14. Dansk – Dejligt at vide Aniheater er samlet i Danmark , og det er danske leverandører, samt danske udviklere. Køb dansk.
 15. Rentabel – Aniheater kan hurtig tjene sig ind til fordel for griselamper og glødepærer. Når der tænkes miljø og tilfredse dyr : grise, mink, kyllinger, kalve, killinger og hvor der ellers bruges griselamper. Der kan også nævnes tilfredse arbejdere i stalden.
 16. Service – Landmænd oplever rigtig god vejledning, information og oplever at aftalerne bliver holdt når der handles Aniheater og Future Farmings styrebox.
 17. Montering – Landmænd er tilfredse med at der ydes montering af Aniheater til en god pris, af profesionelle og effektivt personale fra Future Farming.
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Digg
 • Reddit
 • RSS Feed
 • StumbleUpon
 • Twitter